Inwema - International Wealth Management

At bruge Inwema koster ikke mere.
Dansk English Svenska Deutsch


Ligningslovens § 33 A genindføres!

Først blev den afskaffet så blev den geninført få måneder senere. LL §33 A. Reglen om skattefrihed i Danmark ved arbejde i udlandet.

LL § 33 A ophæves ikke alligevel!
 
Regeringen har som en del af finanslovsaftalen for 2013 besluttet sig for at genindføre LL § 33 A, således at personer der har deres bolig til rådighed i Danmark kan undgå dansk beskatningsniveau ved arbejde i udlandet.
I de sidste par måneder har Regeringen ellers ment, at danskere skulle betale fuld dansk skat, når de arbejdede i udlandet. Det lykkedes endda den 13.august 2012 at ophæve LL§33 A, som forhindrede dansk beskatningsniveau ved arbejde i udlandet som ansat, hvis perioden oversteg 6 måneder.
Den 10.november 2012 valgte de samme personer som ivrigt forsvarede ophævelsen af LL § 33A nu at aftale, at reglen skal genindføres.
Hvordan det rent teknisk sker, at reglen genindføres, ved vi ikke i dag. Rent teknisk gælder reglen i dag kun for personer der opfyldte betingelserne i LL § 33 A den 14.september 2012. I dag er der således personer der kan have påbegyndt deres arbejde i udlandet i perioden 14.september til den 10.november 2012, som ikke opfylder betingelserne. Mon ikke et godt bud er, at man vedtager, at personer der arbejder i udlandet i mere end 6 måneder vil kunne bruge reglen i hele 2012 og fremover.
For at fuldende historien så er det også en del af Finanslovsaftalen, at de planlagte nedsættelser af personskatten for 2013 ikke bliver som oprindeligt vedtaget. Således bliver bundskatten 0,19 procentpoint højere end vedtaget og personfradraget bliver 900 kr. mindre end vedtaget for 2013. Dette betyder, at alle de forskudsansættelser for 2013 som alle danskere har fået lagt i deres skattemappe den 7.11.2012 er forkerte.
Var der nogen der sagde farce!
Hvis du har brug for råd eller assistance så kontakt os venligst på info@inwema.dk
 
 

Version til udskriftVersion til udskrift Send til en venSend til en ven


Inwema - International Wealth Management

Inwema | International Wealth Management Kontakt os | Disclaimer